Kiva juttu että saatiin tämä blogi pystyyn ja uusi alku pohjalaisille Paperitaitureille! Iso kiitos Hannalle blogin perustamisesta!

 

 

Nyt on aika sille, että sivuston tausta"joukko" esittäytyy :)

 

 

 

 

Keitä me sitten olemme?

 

 

Näppäimistön takana naputtaa Maikki

 

,vaasalainen itseoppinut näpertelijä. Näin jäkikäteen kun miettii, niin askarteluintoa on tainnut löytyä melkein aina. Joulukortit olen "melkein aina" näperrellyt itse ja rakkaus kortteihin näkyi siinä että vielä aikana ennen sähköposteja, saivat ystävät usein nauttia lähettämistäni korteista *voi niitä aikoja*

 

 

 

 

Omien häiden aikaan (v.2000) jo muistan ostaneeni ensimmäiset leimasimet. Mutta lopullinen  askartelukärpänen taisi puraista n. vuonna 2004 mukavan ystävän kautta jonka kautta pääsin liittymään askarteluaiheiseen Yahoon listaan :) Sen kautta sitten opin muilta ihanilta askartelevilta naisilta korttientekojen saloja ja pääsin sujahtamaan askartelumaailmaan. Tuolloin aloittelin 3d korttien parissa ja päätin ettei leimailu ole mun juttu....Niin vaan mieli muuttuu ;)

 

 

 

 

Oman blogin perustin tammikuussa 2007 ja nyt kun kurkkailee blogin ensimmäisiä postauksia, ei voi kuin hymähtää itsekseen ;) On sitä tainnut jonkin verran taidot karttua matkan varrella!

 

 

 

 

Kovasti haluaisin kokeilla kaikenlaista uutta mutta rajallinen askarteluaika ei aina anna periksi kaikelle sille.  Olen äärettömän onnellinen siitä että Vaasassa on mukava porukka löytänyt toisensa ja pääsemme epäsäännöllisesti tapaamaan toisiamme askarteluiden parissa! Toivon että moni vaasalainen rohkaistuu lähtemään mukaan ihanaan askartelun maailmaan -kenties huomatakseen kuinka se vie mennessään ;)))

 

 

 

 ...Ja sitten olis tää toinen askarteluhöperö Hanna :) Vaasassa asustelen minäkin. Ja mistä tämä kaikki lähti? En varmasti edes muista niin kauas taaksepäin. Ala-asteelta? No joo ehkä ei aleta tarinoimaan niin kaukaa. Aloitetaan ylä-asteelta :) Silloin joskus tuli aika kun piti valita mikä musta tulee isona, silloin se suurin käänne tapahtui. Päätin opiskella artesaaniksi. Opintojen aikana sai luovuuden purkaa koulussa, sen jälkeen tuli tyhjää ja piti alkaa keksiä korvaavaa toimintaa. Leipätyönä en tee artesaanin hommia vaan olen myöhemmin opiskellut toisen ammatin.

Skräppäyksen myötä upposin totaalisesti tähän kuviopapereiden suohon. Vähän myöhemmin upposin syvemmälle kun löysin kaikki ihanat leimasimet ;) Se taisi olla 2008 kun tämä homma lähti kunnolla käyntiin. Bloggaaja musta tuli 2009. Jossain vaiheessa huomasin että; hei täähän on oikeesti aika sosiaalinen harrastus! Tämän myötä olen saanut monta uutta kaveria ja mahtavia ahaa elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia. Niitä toivoisin muillekin! Into on tärkeämpää kun taito :D Ja sitä mitä ei osata niin opetellaan!